Saara Huttunen Haters gonna hate

Feministit suuttuivat Suomen vastavalitusta euroviisuedustuskappaleesta

 

Rahalla saa ja hevosella pääsee, oli kuitenkin oma ensimmäinen ajatukseni kun Krista Siegfrids voitti uuden musiikin kilpailun ja pääsee euroviisuihin edustamaan Suomea. Eilen lukemassani ilta-sanomissakin hehkutettiin kuinka Krista oli ihan omalla lompakolla maksanut mittavan lavashownsa.

Feministinä tästä olisi ilmisesti pitänyt raivostua http://www.hs.fi/kulttuuri/Feministit+raivostuivat+Suomen+viisukappaleesta/a1360464208756 Biisissä nainen anelee miestä kosimaan ja uhkaa jättää syömättä ja vaikka mitä. Ruotsin kielisen Suomen feministit kohisivat (ainakin uutisen mukaan), mutta minua ei paljon hetkauttanut. Ehkä aivot vaan sulivat siihen ding dong-kohtaan niin pahasti, etten pystynyt prosessoimaan suuttumusta. Ehkä ruotsinkielisessä Suomessa ollaan edistyksellisempiä tasa-arvon kannattajia Ruotsin mallin mukaan ja mä en yllä vielä sinne levelille. Tai ehkä olen liian nuori kukkahattutädiksi.

Itsehän kritisoin biisin sanoitusta vain silkasta typeryydestä, pinnallisuudesta ja turhasta toistosta. Mutta mikäs siinä, samanlaista kuraa sitä näkee päivittäin musiikkikanavilla ja kuulee radiosta. Myöskin vähän Kristan persoonallisuus ärsyttää.Vähän jää tyrkyn maku suuhun.  Haastatteluissa hän viljelee englanninkielisiä fraaseja kuten "It's not my problem", siis suomenkielisen puuheen keskellä. Lisäksi termiin "team ding dong" hajoaa viimeistään pää jos jo ei aiemmin. Eikä kaikki välttämättä syty UMK:n finaalissa nähtyjen taustatanssioijoiden oletettavasti antishopista ostetuille asusteille.

Hänen nettisivuistaan, esityksestään ja olemuksestaan huokuu läpi tämä rahalla saa-asenne, ja saahan sillä. Pääsee edustamaan Suomea euroviisuihin. Ehkä me tänä vuonna pääsemmme hyvälle pistesijalle. Euroviisuissa on tunnetusti arvostettu kunnon lavashowta ja sanoituksen syvällisyys on jäänyt vähän toisarvoiseen asemaan.

No, euroviisuihin on vielä aikaa. Ehkä mä sillä välin kerkeän lämmetä tälle lisää ding dongia sulatellessa. o oh o oh o ding dong!

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (53 kommenttia)

Käyttäjän tonisuonsivu kuva
Toni Suonsivu

Neiti Huttunen,

Jos feministit jaksavat suuttua jonkun laulun sanoista, niin ilmeisesti Suomessa on naisilla asiat aika hyvin. Ei ole hirveän suuria ongelmia.

Jukka Neva

Euroviisuissa on joskus myös sivistyskappaleita.

Cyniskt!
https://www.youtube.com/watch?v=8OB28fTKSds

Teppo Nygren

Eipä taida syvällisillä sanoituksilla olla mikään kappale pärjännyt viisuissa. Ei ainakaan tule mieleen. Ehkä kansainvälisiin laulukilpailuihin ei siksi edes kannata mitään syvällistä sanomaa laulun sanoihin sovittaa. Kappale joka menee heti jakeluun toimii paljon paremmin. Meillä on usein ollut näitä "ydinkakka" lauluja sun muita, jotka kyllä suomalaisista ovat hauskoja, mutta eihän me edes saada omaa kappaletta äänestää.

Käyttäjän mikkosavelius kuva
Mikko Savelius

Rölli-peikostakin saadaan haluttaessa esille "feministin kauhugalleria".
http://fifi.voima.fi/artikkeli/2013/helmikuu/rolli...

Teppo Nygren

Sisältää juonipaljastuksia, niin en uskaltautunut lukemaan. Pitää nimittäin tuo Rölli-elokuva käydä katsomassa. Vaikkei ihan jokavuosi voitetakkaan euroviisuja, niin ainakin me osaamme tehdä hyviä lastenohjelmia. Tai ei siis me, vaan ne jotka niitä tekee :)

Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry

Minä puolestani kirjoitin inhoni esille eräästä feminisestä vastakohtabiisistä, joka on miesnäkökulmastaan naiiviuden huippu.

http://moro.puheenvuoro.uusisuomi.fi/83883-ei-mita...

Linkki lauluun: http://www.youtube.com/watch?v=mQedOObEqEE

Ps. Avaajan esilleottamasta iskelmästä en voi sanoa vielä mitään, kun en ole sitä kuullut.

Timo Härtsi Vastaus kommenttiin #17

No euroviisuihin just sopiva, siellä kun toi musan taso nyt muutenkin on mitä on.

Ukko Makkonen

Ensimmäinen ajatus oli kun näin pätkän tuosta esityksestä, aivan järkyttävää tuubaa..itäsaksalaisen näköinen kabaree-esitys viiden pennin oopperasta:( En onnekseni sen enempää seuraa euroviisuja.

Siinä vaiheessa kun Suomessa innostutaan lähettämään joku lady gaga kopio maailmalle pitäisi tajuta että ollaan jo taas niiiin paljon myöhässä. Toisaalta euroviisuthan lienee kova juttu vain Ruotsissa ja entisissä itäblokin maissa.

Jotenkin niin kovin last season, sanoitus tietenkin typerä eikä jaksa jotenkin naurattaa tuohon esitykseen yhdistettynä. Olen elämäni varrella saanut jonkun verran seurata, rumaa sanoa, suomenruotsalaisia wannabe esiintymishaluisia nuoria joita varten on ilmeisesti mm. Svenska Teatern. Näen tämän enemmänkin ns. Rich and Brainless tyyppisenä proggiksena.

Käyttäjän SaaraHuttunen kuva
Saara Huttunen

Joo. Kyllä tuosta Kristasta tuli vähän mieleen se saunalehden mainosten Kristal. Tai aika paljonkin tuli mieleen.

Juhani Piironen

Feminismi on sukupuolirasismia.

Jossa ihmisen sukupuolen nähdään olevan määräävä tekijä siihen mitä saa ja mitä ei saa tehdä ja ketä pitää suosia ja ketä pitää sorsia.

Hesari on roskalehti jonka levikki laskee syöksyen ja Sanoma -talosta sammuvat kohta valot.

Tää mukityttö täyttää "kasvokuva"-kriteerit kiljuen.

Tomitukselliset periaatteet julkistetaan suurella rummutuksella ääneen ja sitten niitä ryhdytään rikkomaan heti.

Mitä järkeä oli edes julkistaa niitä periaatteita?

Olisi toimitus vaan antanut kaiken olla ja jatkaa valitsemallaan kukkahattutäti -linjalla, mutta piti mennä korostamaan omaa "uutta" linjaa ja sitten poiketa siitä heti seuraavalla viikolla.

Yleensä kun julistetaan linja, niin siinä pitäydytään. Jos julkistetaan joku linja ja siinä ei pitäydytä, niin siinä saa vaan epäluotettavan maineen.

Mutta ilmeisesti feminismi ja euroviisut ovat niitä maailman tärkeimpiä asioita nykyään.

Euroviisukappaleiden ja artistien levymyynti on ollut mitätöntä vuosikymmeniä.

Ainoita euroviisuedustajia, joka oikeasti myivät levyjä olivat Abba ja Johnny Logan. Ja heistä on jo aikaa.

Käyttäjän SaaraHuttunen kuva
Saara Huttunen

On toi mun kuva puheenvuoron puolellakin kelvannut.
Hesarin uutisten uutta tasoa ollaan kyllä täälläkin ihmetelty. Mikäs se on kun muuttuu maksulliseksi, mutta samalla juttujen taso laskee? Kuka siitä haluaa maksaa? Tuossa uutisessa oleva Kristan haastattelu nelosen uutisissa oli myös itkettävän huono. Nelosen uudistuneista uutisistakaan en ole innostunut.

Ehkä tämä teksti pääsi karuselliin siksi, koska täällä ei julkaista niin paljon ylipäätään uutta tekstiä kuin puheenvuoron puolella.

Jyri Terttu

Kaipa sitä voi loukkaantua euroviisusanoituksestakin. Sehän on usein yhteiskunnallisesti merkittävää julistusta.

Johan Lom

Niiden feministien logiikka ontuu, sillä tokihan hekin myöntävät, että naimisiin pyrkiviäkin naisia on olemassa ja vaikka he eivät itse kuuluisi moiseen "alistettuun" kategoriaan, niin pitäisihän sitä tosiasiassa olemassa olevista ilmiöstä saada viestittää.

Laulaahan Eppu Normaalikin lumihangesta, poliisista ja kirveestä vaikka kovin moni ei perheväkivaltaa hyväksykään.

Käyttäjän SaaraHuttunen kuva
Saara Huttunen

Itse olen eppujen biisit tulkinnut satiiriksi ja ironisiksi. (Äikänopettajani taannoin ei tulkinnut o.o kyseli että ai olisivatko eput muka kirjoittaneet tämän muuten kun täysin vakavissaan. Niin, oiskohan..) Tässä biisissä taas se Kristan hehkuttama huumori jää multa saavuttamatta. Tuntuu vaan tyhjäpäiseltä rallatukselta enkä minä ainakaan saanut sellaisia viboja, että tässä esim. irvailtaisiin avioliittoinstituutille tai naimisiin haluaville naisille.

Mutta saahan sitä naimisiin haluta. Itsekin ajattelin joskus sitten ja vieläpä sukunimenkin vaihtaa. Omani on vähän turhan yleinen.

Jyri Terttu

Kake Singers hoilasi: "Me halutaan olla neekereitä". Oikeasti kukaan ei halua.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Kake singers taisi olla pääosin teatterikoululaisten proggis, hyvä biisi kuitenkin. Toinen samantapainen poppoo oli Johan Lewis ja korjaa bois, jonka jätenauhoja kopioitiin ihan Kaurismäen leffassakin: Harri & The Mulefukkers - Karjaa Karjalaan. Vähän myöhäisempi tulkinta: http://www.youtube.com/watch?v=RVkYyH7j7UY

Lasse Askolin

Kyseessä on mustasukkaisuus. Kukaan valittelijoista ei älynnyt esittää julkista kosintaa telkkarissa parhaaseen katsoja-aikaan niin kuin Krista Siegfrids monta kertaa teki, ja sisällytti kosintaan jopa suomea osaamattomat, mutta englantia taitavat täällä asuvat.
Toimittajissa on samaa tautia. Eniten moititaan niitä, joiden nimi on jatkuvasti juttujen yhteydessä tekijänä.
Moittijat istuvat yleensä kaljalasin ääressä hienosti töitä vältellen sujuneen työpäivän jälkeen.
"Odottakaahan vaan, mä teen sellaisien jutun, että.."
Me odotamme yhä.

Käyttäjän SaaraHuttunen kuva
Saara Huttunen

Minusta se on jotenkin surullista miten Krista anelee poikaystäväänsä. En aluksi tajunnut, että tämä oli ihan oikea kosinta, kunnes Krista haastattelussa sanoi, että poikaystävä lupasi että mennään naimisiin jos voittaa UMK:n. Eli häät ilmeisesti tiedossa.

Käyttäjän seppaeo kuva
Oskari Seppänen

Nyt kaivataan naisen mielipidettä - onko tuossa sitten mitään järkeä? Siis poikaystävän uhkavaatimuksessa/lupauksessa? Itse lemppaisin tytön, joka sanoo menevänsä naimisiin jos pääsen edustamaan suomea euroviisuihin. Vai onko tässä nyt jokin romanttinen koukku jota en ymmärrä?

Käyttäjän SaaraHuttunen kuva
Saara Huttunen Vastaus kommenttiin #31

Itse sanoisin että ei sitten mennä naimisiin jos sä et halua.

Käyttäjän seppaeo kuva
Oskari Seppänen Vastaus kommenttiin #32

Oho, perinteinen kirjoitusvirhe+vastaus ennen kuin ehtii korjata kombo. Piti sanomani "vain jos.."..

Käyttäjän yorka kuva
Atte Rätt

Krista on niin näyttävä nainen, että vaikka hoilaisi lavalla Ukko Nooaa nuotin vierestä, niin feministit ottaisivat itseensä.

Timo Härtsi

Kieli poskella tehty poppirallatus, jota nyt tuskin kannattaa kuolemanvakavasti ottaa. Näitähän tosiaan riittää, niinkuin Saara Huttunenkin toteaa blogissaan.

Eikös se Beyonce lauleskellut jotain saman tyylistä Sinkkutytöistä ja sormuksista.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

http://www.youtube.com/watch?v=juqws1LIH-I

Beyonce on laulanut myös täydellisen palvelijan roolista. Mutta, viihdettähän kaikki tuo. En usko että yhdenkään naisen voima tai itsemääräämisoikeus siitä hajoaa jos on hetken hömpästi mieheen päin rähmällään. Molemmin päin hömpästi pitää olla toisinaan.

Ja mitään järkevää sanottavaa mulla ei ole Euroviisuista. Täysin turha juttu, höttöä vaan.

Käyttäjän SaaraHuttunen kuva
Saara Huttunen

Destinys childin sanoitukset on kyllä järkyttävää kuraa. Yhessäkin biisissä kieltäydytään seurustelemasta liian kyöhän miehen kanssa ja oletetaan siltä luottokorttilaskujen maksamista. Hohhoijaa.
Nykyisin Beyonce tekee omat biisinsä. Onhan niissäkin melko kuraa sanoitusta nähty, esim. run the world-biisi, jossa nyt ei vaan käytännössä lauleta juuri muuta.

Käyttäjän leilamustanoja kuva
Leila Mustanoja-Syysmeri

Näyttävät feministeiltä loppuvan aiheet, kun täytyy polttaa hihansa kevyen musiikkikappaleen sanoista. Mutta pohjoismaiset kiihkofeministithän ovat usein huumorintajuttomia tosikkoja, jotka hampaat irvessä hakevat morkkaamisen ja tuomitsemisen kohteita. Kun "naisen euro on 80 senttiä" -hokemakin on todettu huijaukseksi, niin kohtahan femakot ovat tyhjän päällä, kun ei löydy pohjaa heidän uhriutumiselleen.

Minusta Krista Siegfridsin laulu oli kelpo Euroviisu -kamaa, kevyttä, näyttävää purkkapoppia. Se, pärjääkö se kilpailussa, on taas aivan eri juttu, siellähän aluepolitiikalla on niin suuri merkitys.

j.olavi heikkinen

harva tietää,- hyvä ystäväni mr. lordi, joka on suomen ainoan euroviisuvoiton taustahahmo ja yhtyeensä keulakuva, on myös tosiasiallisen tasa-arvon kannattaja l. feministi.

monsterfeminististä monitulkintaista lyriikkaa edustavat sellaisetkin kappaleet kuin "man skin boots" ja "girls go chopping" :

http://www.youtube.com/watch?v=bjMvOojLYoM

Käyttäjän marihuusko kuva
Mari Huusko

En jaksa avata linkkiä ja kuunnella kyseistä biisiä, kun en koskaan ole euroviisuista muutenkaan ollut kiinnostunut. Sen sijaan fanitan suuresti Maija Vilkkumaata ja, vaikka feministinä itseäni pidänkin, hoilaan usein kokkaillessani ja siivotessani nimenomaan tätä hänen biisiään:

http://www.youtube.com/watch?v=2oSbCT_h9mo

Käyttäjän AriKananen kuva
Ari Kananen

Nyt alkaa tuntua pahasti siltä että feministeille ei kelpaa mikään.
Itsenäinen kaunis nainen = pinnallinen ja ärsyttävä.
Tekee menestyksen eteen töitä ja uhrauksia = rahalla saa-asenne.

Eikö nainen saa panostaa ulkonäköönsä ja menestyksensä eteen, olematta tyrkky tai muuten vaan inhotusta huokuva?

Vai pitääkö kaikki tulla kysymättä ja tekemättä, koska nainen?!

Käyttäjän SaaraHuttunen kuva
Saara Huttunen

Voi ulkonäköön panostaa ilman lissumeikkejä ja pervoja asusteita. Hyvän shown voi tehdä halvemmallakin. Ja tässä suorituksessa olisi osa huomiosta ehkä kannattanut panostaa parempaan biisiin.

Käyttäjän Milleniar kuva
Miikka Välimäki

Pervous nyt on kyllä katsojan silmissä. Mikä on lissumeikki?

Käyttäjän SaaraHuttunen kuva
Saara Huttunen Vastaus kommenttiin #37

En mä ehkä ihan näissä vaatteissa liikkuis ihmisten ilmoilla
http://kuvat.kaleva.fi/image-feed/3086ddd6-72ed-11...
Valittevasti niistä taustalaulajien punaisista pvc-essuista en löytänyt kuvaa. Ne kuitenkin näkee jos katsoo esityksen videon youtubesta.

Käyttäjän Milleniar kuva
Miikka Välimäki Vastaus kommenttiin #38

Jos nuo asiat näkee pervoina, niin sitten näkee. Minä en näe. Et siis liikkuisi hääpuvussasi ihmisten ilmoilla? Minä satuin katsomaan UMK:ta ja näin ne taustalaulajien PVC essut. Eivät nekään mielestäni yhdistettynä muuhun asukokonaisuudessa pervoilta näyttäneet.

Käyttäjän SaaraHuttunen kuva
Saara Huttunen Vastaus kommenttiin #39

Jotkut saa ääniä laulamisellaan. Jotkut saa ääniä alusvaatetopeilla ja pvc-essuilla. nuff said

Käyttäjän Milleniar kuva
Miikka Välimäki Vastaus kommenttiin #40

Sinun korvaasiko kuulosti siltä että Krista ei osannut laulaa?

Käyttäjän oiskonoin kuva
Juhani Kautto Vastaus kommenttiin #40

Ja jotkut kritisoi sitä, että joku käyttää suomenkielisessä haastattelussa englanninkielisiä fraaseja.....

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Kynä se on eyelinerikin.....

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Mulle tulee koko pläjäyksestä mieleen transushow. Naiset esittävät transuja, aika paljon siis kerroksellisuutta mutta onko se hyvä on eri asia.

Käyttäjän MikaelJaakkola1 kuva
Mikael Jaakkola

Saa kai sitä nyt toiselle haluta omistautua ilman että siitä kenenkään pitää hermostua. Mikä vika siinä on? Tommonen femakkohössötys pitäis kieltää, sillä avio-ongelmissaan kierivä kansa tarvitsee juuri tällaista.

Joka tapauksessa mielenkiintoista nähdä miten toimii, kun ENSIMMÄISTÄ kertaa Suomi osallistuu viisujen hengen mukaisesti camp-tyylilajissa. Vaikka Lordi tietty, en ole tosin varma oliko juuri se heissä tarkoituksellista. Ehkä.

Mutta nyt on kiva nähdä miten itäblokin ääni kohtelee teemaa, joka on kuin länsimainen ivailu heille vielä kovin tyypilliseen sukupuolten kulttuuriin. Vai kunnianosoitus? Otapa selvää. Vaan kai se keväällä nähdään.

Käyttäjän MikaelJaakkola1 kuva
Mikael Jaakkola

Euroviisujen täytyy olla jo ilmiönä feministikarvoja nostattava, niin lavealti vähissä pukeissa siellä objektina keikutaan.

Ennen kuin täysin repeää liitoksistaan, niin kandee huomioida, että vaikka siellä silloin tällöin menestytään ihan kunnon biiseilläkin, niin suurin osa osallistujista ymmärtää Eurovision songkontestin nimenomaan campin valtakunnaksi, jossa kilvoitellaan korniudella.

Suomen kansa ei tätä ole enimmäkseen käsittänyt ja on kaikki syy epäillä, ettei nytkään äänestystulos ollut lopulta kansan käsissä. Juryssa istui kuitenkin sen verran täyspäisiä musiikin ammattilaisia, jotka mielestäni rivien välissä paljastivatkin kupletin juonen: tällä kertaa lähetetään sinne sitä mikä sinne kuuluu, ja rakennetaan UMK:lla vakavammin otettaville artisteille samalla uraa. Siksi kai koko kisan rakenne ja imago on sellainen kuin on.

Käyttäjän veikkonen kuva
Veikko Sorvaniemi

Näin musanatsina olen sitä mieltä, että Eurooviisiuja ei ole ollut vuoden 1998 jälkeen, jolloin artisteja viimeisen kerran säesti iso orkesteri.

Johan Lom

Samana vuonna myös poistettiin määräys siitä, että esityskielenä tulee olla maan jokin virallisista kielistä.

Käyttäjän MikaelJaakkola1 kuva
Mikael Jaakkola

Jaa siinä on semmonenkin piirre. Siihen varmaan liittyy sitten tämä koko omintakeisen eurooppalaisen huumorintajun muoto, jossa bändi-tyyppisillä musiikkiesityksillä ylipäätään kilpaillaan. Siinähän ei ole mitään järkeä muuta kuin itsenäisenä viihdeilmiönään.

Siksipä ei ole mikään ihme, jos moni osaa ottaa koko touhun juuri sellaisella "arvokkuudella" kuin on nähtävissä.

Feminismi ei pelaa omaan pussiinsa olemalla ymmärtämättä koko yhtälön luonnetta.

Käyttäjän SaaraHuttunen kuva
Saara Huttunen

Ihan turhaan sä puhut mistään feministien mittavasta reaktiosta. Tähän mennessä on uutisoitu vain kahden feministin edes kirjoittaneen aiheesta. Toinen olin minä, toinen oli se suomenruotsalainen suuttunut, jonka perusteella HS uutisoi feministien suuttuneen.

Käyttäjän epatieteilijat kuva
Jaakko Koskinen

Kai se on hienoa, kun ihmiset jaksavat laulaa vuodesta toiseen.

Minä vain pimputtelen pienoa.

Joskus 50-luvulla Italia voitti Euroviisut kappaleella Non ho l’età (suom. En ole tarpeeksi vanha). Kappaleen esitti Gigliola Cinquetti.

Jokunen vuosi sitten Lena Landrut-Meyer valloitti Euroopan Satellite-kappaleellaan.

Mitä tästä voi oikein päätellä?

Muistaako Eurooppa joskus vielä Lordin kauniista esityksestä?

Johan Lom

Katri-Helena osallistui karsintoihin vuonna 1965 kappaleella "Minne tuuli tytön kuljettaa", mutta sitä ei valittu, koska mieluummin valittiin Viktor Klimenkon jumbosijalle jäänyt "Aurinko laskee länteen".

Sinä vuonna viisut voitti Ranskan "Vahanukke", joka oli sävelkulultaan, rytmiltään ja tyyliltään miltei identtinen tuon Katri-Helenan ehdokkikappaleen kanssa. Ehkäpä Katri-Helena siksi levyttikin sen suomeksi: http://www.youtube.com/watch?v=3bXPngRUDV4

Käyttäjän epatieteilijat kuva
Jaakko Koskinen

Tästä Klimenkon kappaleesta johtuen ei ikäihminen tarvitse kompassia, jos on illansuussa eksyksissä. Kappele kuului seuraavasti: "Aaauriiinko laskee läänteen".

Kappaleen sanoitusta kun laulelee synkkeässä metsässä, niin ei tarvitse kompanssia tai edes simpanssia.

Fredi lauloi aikoinaan laulun "Nukke pieni mun" ja se se vasta oli kaunis kappale. Vieläkin pillahdan lähestulkoon itkuun, kun kuulen kappaleen C-kasetilta. Sinne olen sen tallettanut jo kauan ennen kuin C-kaseteista piti maksaa tallenneveroa vaimikäsenytoili. Joka tapauksessa soitan nukkepientämun aina kun alkaa pänniä. Silloin pänniminen lakkaa.

Haaveilen uudesta upeasta 4D-mediasta (kybällä mennään, joten kaikki käy - 10D käy minulle), jossa Fredi ponnahtaisi puhelimesta niin kuin Aladdin lampusta käsin - silloin voisi Fredi voisi valloittaa entistä suurempia yleisöjä.

Käyttäjän MikaelJaakkola1 kuva
Mikael Jaakkola

Lordi muistetaan taiteen kontekstissa, jossa vaivaa piiruakaan kaihtamatta genrensä ilmentymä vedettiin kunnolla överiksi. Sitä eurovisuelma pitkälti on.

Käyttäjän TuomoGren kuva
Tuomo Gren

Minun on aina vaikeaa nähdä miksi jotain kielletään tai sallitaan tai miksi feministi kohahtaa tai ei kohahda. Tai milloin korvaa argumentaation huutamisella. Milloin huutamisen argumentaatiolla. (Väliäkö tuolla kunhan mielipidekone toimii?)

En tiedä pitääkö tämä euroviisukappale tulkita ironisesti vai pinnallisesti. Vähän sama olo on kuin jotain "Skilletin" "Whisper in the Darkia" kuunnellessa. (Kappale on selvästi stalkertyylisen paskiaisen laulu tämän omasta näkökulmasta. Ahdistaa! Toimii!)

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa